ALKOHOLsverige.se

...alkohol MADE IN SWEDEN

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Alla härliga svenska varor

Skicka sidan Skriv ut PDF
Användarbetyg: / 2
DåligtBra 

Ibland önskar jag att det fanns något ställe typ krog, som hade alla svenska drycker, så att man kunde åka dit och prova allt. För det finns så många spännande produkter och producenter. Vi borde vara stolta över detta mångfald och en sak är säker, att det kommer fler producenter som skapar fler varor.
Med tanke på vårt lite stelbenta system i Sverige, som serveringstillstånd och monopolet, så är det fantastiskt att så många trotsar detta och bara skapar.

Jag målade tavlor när jag var yngre. Detta kan vara underbart härligt. Idag skapar jag när jag tillverkar vin och spritdrycker. Samma känsla infinner sig hos mig många gånger. Glädjen och vibbarna när jag känner mig nöjd, är obetalbart.

Brukar säga att, jag har aldrig knarkat, men ibland är detta jobb rent mentalt livsfarligt, så jag har blivit beroende av mitt nya skapande. Vet inte hur du känner dig, men gud vad härligt det kan vara när allt stämmer?

Då kommer tanken till att om vi hade en lite mer liberal och vuxen attityd, till alkohol, vad skulle detta leda till? Nu tänker jag mer på att både tillverkare och andra får mer utlopp för sitt skapande.

Själv känner jag att det premieras bara storskalig tillverkning och vi småskaliga, vi borde egentligen rent företagsekonomiskt lägga ner. Vilken tur då att vi inte lyssnar på det örat, utan att vi stretar vidare med våra drömmar och tankar.

Jag vill verkligen gratulera hela svenska producentkåren som orkar gå vidare och du skall veta att det är faktiskt vi som i stort utvecklar branschen. Vi är framtiden!

(Jag söker gärna fler som är villiga att skriva någon krönika. Hör av dig till mig via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .)

 

Senast uppdaterad 2010-03-08 18:52  

sök

sökes

Artiklar - inslag

Vi söker fria skribenter inom småskalig alkoholltillverkning. Du kan även posta in ett bidrag via formulär. Du kan vara anonym. Då vi har utgivningsbevis har vi grundlagsskydd enligt yttrandefrihetsgrundlagen.

Kontakta redaktionen


Pressinfo

Vi tar gärna emot pressmeddelande från företag som verkar inom sektorn alkoholtillverkning i Sverige.

Alla pressinfo kan skickas till redaktionen@lukase.se


... mer om alkoholsverige

Vi är politiskt obundna men vi stödjer fri företagande. Inom detta begrepp finns även vårt stöd för gårdsförsäljning med bibehållande av en ansvarsfull alkoholpolitik.
Denna webbplats innehåller artiklar om alkohol.